"De Boetserie"
Westdijk 18 1463 PA Noord Beemster
telefoon: 0299 - 69 04 28

Mobiel:
06 12818830
 
 
Startpagina
Gastvrouw
Keramiek
Gevelstenen
Workshops
Cursussen
Kinderfeestjes
Fotoboek
Eigen werk
Route
Contact
 

 

Amulet voor Jip en Diana met zes gelukssymbolen

Dit amulet is een bouwoffer met zes geluks symbolen. De gever van dit amulet wenst de bewoners van hun huis, liefde, kracht, vetrouwen, gastvrijheid, hoop, genegenheid, geluk en ook dat u altijd weer veilig thuis komt.
Door dit bouwoffer te plaatsen, wordt dit huis een echt huis, met een historie. Het huis blijft eeuwenlang verbonden met de bewoners wiens namen op de achterzijde staan van dit bouwoffer.

Hoefijzer: Symbool van bescherming. Men hing het hoefijzer boven de deur om de bewoners te beschermen en het geluk op te vangen.

Gewei: In allerlei tradities wijst een groot gewei op de levensboom, op zonnestralen en omdat het hert zijn gewei vernieuwd, op wedergeboorte. Over de hele wereld staat het hert en zijn gewei symbool voor zachtheid, soepelheid, kracht en teken van eeuwig leven. Het hert werpt ieder jaar zijn gewei af en dit gewei komt krachtiger en sterker terug. Tegenslag is er altijd, in welke vorm dan ook. De wens is dat de bewoners hier krachtiger en sterker uit vandaan komen.

Klaver vier: Door de zeldzaamheid en perfecte vorm wordt het klavertje vier als een oprechte geluksbrenger beschouwd. De vier blaadjes staan symbool voor hoop, vertrouwen, liefde en geluk.

Zwaluw: Symbool van trouw, vrijheid en veilig naar huis keren. De diepste wens van ieder persoon is dat iedereen, die zijn of haar huis verlaat, ook weer veilig naar dit huis terugkeert.

Ananas: Symbool van gastvrijheid. Als men een ananas bij de voordeur plaatst, weten de bezoekers dat ze heel erg welkom zijn.

Roos: De roos staat symbool voor vreugde, geluk, genegenheid en liefde.

Ik heb dit amulet geboetseerd en gebakken voor onze zoon Jip en zijn gezin.
Ze hebben van hun huis na veel verbouwen en investeren er een gezellige en veilige plek voor hun gezin van gemaakt.
Nico en ik wensen ze veel geluk op deze plek.

Ook maak ik ze in opdracht.
Bel of mail mij voor informatie.